MAME Instagram

Vi erbjuder en unik upplevelse

Bröllop - Heldagskonceptet
Bröllop - Heldagskonceptet
Vi erbjuder
Artistförmedling & Nöjesproduktion
Artistförmedling & Nöjesproduktion
Vi erbjuder
Konferens & Eventpaket
Konferens & Eventpaket
Vi erbjuder
Privat- Festpaket
Privat- Festpaket
Vi erbjuder
Business to business

Vi är BÄST på musik till Konferenser, Events & Bröllop!

Vi finns där för alla dina evenemang & Fester!

MAME består av ett tjugotal artister där vi idag erbjuder Sveriges bästa trubadurer, duos, pianobarsartister, band, DJs, saxofonister, violinister, konferencier & föreläsare. Inget evenemang är för stort eller för litet för MAME. Kundens behov och önskemål är vårt viktigaste fokus. MAME har också förtroendet att jobba med flera större företag, hotell och konferensanläggningar i Sverige. MAME ger inte bara kunden det den vill ha utan även de oförväntade. Kolla in våra artister nedan!

 

Vi erbjuder
Recensioner
Jacy’z Hotel & Resort
Alexandra Peraki

Michael är en otroligt härlig person! Han är pålitlig, väldigt noggrann och smidig att sammarbeta tillsammans med. Jag kan varmt rekommendera er att hyra in MAME för alla typer av underhållning som ni önskar till erat event.

Recensioner
Joyweek
Maria Lodin

Vi hade äran att få ha Michael och MAME som förgyllde Joyweeks Kickoff. De spelade, i olika uppsättningar från morgon till sent in på natten. Med inledande saxofonist för att välkomna alla på tågstationen och därefter med DJ på Jacy’z hotell kändes det som att Kick offen inte kunnat börja bättre.

Michael spelade sedan på förminglet till middagen och därefter följde liveband och DJ med saxofonist.

Vi är supernöjda med samarbetet med MAME. Michael har varit superproffsig, i allt från introduktionsmöte, lyssna in vilka önskemål och behov vi har till att fullfölja detta dagen lång. De förhöjde verkligen stämningen på plats! Stort tack för en grym dag!

Recensioner
Bröllop Hotel Skansen Båstad
Johan & Thyra

Hej Michael,
Era framträdande var helt fantastiska. Jag kommer definitivt köra med er i framtiden och har massor av kompisar som frågat om er. 

Samarbetspartners

Samarbetspartners & Kunder

Vi kan stoltsera med att vi idag samarbetar med Sveriges största Hotellkedjor och har tagit fram unika och välbeprövade koncept för företagsevenemang & bröllop.

FöLj oss OCH Se videos från våra artister och events

Kreera web&design Logo