Start / Vi erbjuder / Bröllop - Heldagskonceptet
Bröllop - Heldagskonceptet

Efter 15 år och många bröllop gjorda i Sverige och ute i världen vet vi på MAME att underhållningen är en väsentlig pusselbit i planeringen. Därför har vi tagit fram en heldagslösning med musik eller musik, foto och film som vi har utvecklat under lång tid. Vi är därför med er hela dagen med musik, foto och film från tidig morgon, innan ceremoni, under ceremonin och till sista gästen lämnar dansgolvet. Vi garanterar er musik, foto och film i världsklass. I våra bröllopspaket ingår alltid ljud och ljus och teknik av högsta kvalitét. 

Musik till ett bröllop är så mycket mer än bara en duktig sångare, musiker eller DJ.
Av lång erfarenhet och över 500 gjorda bröllop har vi sett att erfarenhet och att vara lösningsorirenterad vinner. Det är en viktig del att känna in bröllopets känsla och därav spela rätt musik vid rätt tillfälle. Att snabbt kunna anpassa sig. Vi kan därför stoltsera med bara nöjda bröllopspar och över 500 bröllop i bagaget.  

 

Bröllopspaket

Paket 1 MAME HELDAGSKONCEPTET. Grundpaketet. En Artist/DJ. Spelning till vigsel 1-4 låtar, till mingel & kväll 2 x 45 min totalt + DJ 1 – 3 tim, på plats 12-02.

Paket 2 MAME HELDAGSKONCEPTET. Spelning till festen. En Artist/DJ. Spelning till mingel & kväll 2 x 45 min totalt + DJ 1 – 3 tim, på plats 12-02.

 

Musik, Foto & Film Heldag

Paket 3 MAME HELDAGSKONCEPTET Deluxe Guld. Musik, foto & film. Grundpaketet + Poträttfotografering innan vigsel och till first look, filmning innan vigsel, under vigsel, mingel, middag inkl alla tal samt i början av festen. Alla bilder levereras samt 20 st bilder retuscherade samt en 5 min och en längre färdig film, på plats 10-02.

Paket 4 MAME HELDAGSKONCEPTET Deluxe Silver. Musik & film.Grundpaketet + Filmning innan vigsel och till first look, filmning innan vigsel, under vigsel, mingel, middag inkl alla tal samt i början av festen. En 5 min och en längre färdig film, på plats 10-02.

Paket 5 MAME Helkvällspaketet. Två Underhållare. Livemingel, MAMEQuiz & DJ 1-3 tim.

Paket 6 MAME Helkvällspaketet. En Underhållare. Livemingel, MAMEQuiz & DJ 1-3 tim.

Paket 7 MAME Lilla Helkvällspaketet. En Underhållare. MAMEQuiz + DJ 1-3 tim.

 

Ljud/Ljus & Teknik

I priserna ingår ljud/ljus & teknik av högsta klass samt trådlösa mikrofoner, rörligt ljus, rökmaskin om så önskas etc. Det ingår även portabelt ljud för tex vigslar på speciella platser så som på klippor, vigslar utomhus, på båtar etc.

 

Extra

Hyra extra ljud/ljus & Teknik: Maila för offert. Extra musiker till de olika tjänsterna och paketen, maila för offert.

 

Ett urval av våra tidigare bröllops produktioner.


Loggin: wedding12345

Bröllop - Heldagskonceptet 2345

Vi erbjuder en unik upplevelse