Logo

OM OSS

MAME grundades av Michael Abrahamsson i början av 2000-talet och idag jobbar vi med ett 50-tal hotell, vingårdar, företag och andra samarbetspartners i Sveriges och Europa.

Vår grundtanke är att man bara ska behöva kontakta ett företag vilken musik man än söker till sitt event, bröllop eller fest där vi har allt under ett och samma tak. Med fingertoppkänlsa sätter vi rätt underhållning på rätt plats. Vi skräddarsyr lösningar med de mest populära trubadurerna, pianobarsartisterna, bröllopsmusikerna och liveartisterna samt DJs eller band med senaste ljud och ljus.

MAME har också förtroendet att jobba med flera större företag, hotell och konferensanläggningar i Sverige. MAME ger inte bara kunden det den vill ha utan även de oförväntade.

vi på MAME

Michael

Michael Abrahamsson

Michael är/arbetar som:

Ägare & VD
Säljare/Bokningsansvarig - Privat, Bröllop & Företag/Konferenser
Bokningsförfrågan: info@mame.nu

Martin

Martin Lylén

Martin arbetar som:

Bokningskoordinator
Bokningsförfrågan: info@mame.nu

Eric

Eric Svensson

Eric arbetar som:

Säljare - Privat, Bokningskoordinator
Bokningsförfrågan: info@mame.nu

Tobias

Tobias Karlsson

Tobias arbetar som:

Teknikkoordinator, ljud/ljus och roddare

HISTORIA

Heldagskonceptet har egentligen funnits länge men blev ett begrepp först 2012. Vi har alltid använt oss av heldagsupplägg och kände av den positiva responsen från kunderna ganska tidigt. Ryktet spreds och kunder hörde av sig och ville boka en heldag. Kunderna uppskattar det smidiga i att en och samma person sköter allting. Det blir en enkel övergång från livemusiken till DJ om man vill växla under kvällens gång. Upplägget spred sig bröllopsfolk emellan och till slut valde vi att sälja in underhållning till bröllopsfesten som heldagskonceptet.

Heldagskonceptet tar sin början i att Michael Abrahamsson, grundare till heldagskonceptet, spelade för ett par olika bokningsbolag i underhållningsbranschen i många år. Han anlitades för att spela kanske två låtar i kyrkan eller en timma under minglet. I dörren kunde han mötas av nästa musiker som skulle komma och spela dj eller som skulle spela valsen. Det var så idén föddes. Varför hålla reda på och boka flera olika musiker för en enda fest? Kan inte en person göra allt? Hade inte bröllopsparen tjänat både tid och pengar på att ha en person som sköter hela underhållningen? Det är bl.a. det som gör honom till en av Sveriges populäraste bröllopsmusiker.
Heldagskonceptet kan nu även bokas med film & fotografering.

SAMARBETSPARTNERS


Kunder


MAME
All rights reserved & copy: MAME AB

KONTAKT
info@mame.nu
+46(0)70 - 30 11 117

INTEGRITETSPOLICY
LÄS MER