Michael Abrahamsson
BOKA Michael

Michael Abrahamsson

Michael Abrahamsson är numera en av Sverige och Nordens mest omtyckta och älskade Liveartist, Party-DJ & Bröllopsmusiker.

Michael utgår från Falkenberg och är VD & Ägare på MAME AB, Michael beskrivs ofta som en person som får saker att hända - med mycket vilja - en gnutta pondus och kaxighet - men med ett stort hjärta och ödmjukhet.

Med över 3000 spelningar i bagaget i Sverige och utomlands är hans liveframträdanden bl.a kända för hans inlevelse, älskade röst och bredd. Michael har också gjort sig ett namn på några av de absolut förstklassiga hotellen i Sverige. Allt från Copperhill Mountain Lodge i norr till Falkenbergs Strandbad, Hotell Tylösand, Hotel Skansen Båstad i söder till de finaste vingårdarna i Italien - populäraste bröllopsplatserna i Sverige och utomlands. 

Michaels stryka är hans bredd, flexibilitet och långa erfarenhet av alla typer av events och lämnar aldrig någon oberörd, Michael ser och ger inte bara publiken och kunden det den vill ha utan även det oförväntade - och det är just därför han är en av Sverige och nordens mest älskade och mest anlitade event och bröllopsmusiker.

Michael jobbar & anlitas som/för:
Bokningsansvarig
Eventkordinator
Artist
Livemusiker
Livequizunderhållare
Bröllop HELDAGSKONCEPTET
Företagsevent
Michael Abrahamsson Band (3-4 pers)
DJ

Bröllops koordinator - heldagskonceptet deluxe
Ta hjälp av ett proffs? som gjort över 500 bröllop. Köp till tid och sitt ner i flera möten
med Michael, kanke en av Sverges mest erfarna bröllopsmusiker och bröllopsfixare där han av erfaranhet av över 500 bröllop i Sverige som utomlands hjälper er med tips på unika upplägg och musikupplägg, era visioner samt ta del av ett stoet nätverk av kontakter för festlokaler, hotell, mat, vigselplatser etc, skräddsy ert bröllop helt enkelt. Fråga för offert.

Heldagskonceptet halland
Heldagskonceptet Halland är ett koncept för er som tänkt gifta er i Sverige, Halland.
Där Michael som är bosatt i halland hjälper till med allt - förutom skräddarsy heldagsmusiken foto och film ger er förslag på vigselplatser, kyrkor, transporter, festlokaler, catering etc. Varför ska man då anlita Michael för detta?
För att livets viktigaste fest byggs av erfaranehet, känsla för kundens visioner och glädje, Detta kan vi på MAME efter alla bröllop och alltid har vi en 100 % nöjd kund efter alla våra bröllop. Fråga för offert..

Knapp

Smakprov

Pressbilder

Ange fotografens namn vid publicering.
Press bild Michael Abrahamsson
Foto: Fanny Nilsson
Press bild Michael Abrahamsson
Foto: Fanny Nilsson
Press bild Michael Abrahamsson
Foto: Fanny Nilsson
Press bild Michael Abrahamsson
Foto: Fanny Nilsson
Press bild Michael Abrahamsson
Foto: Petra Björstad
Press bild Michael Abrahamsson
Foto: Julio Chang
Press bild Michael Abrahamsson
Foto: Julio Chang
Press bild Michael Abrahamsson
Foto: Petra Björstad
Press bild Michael Abrahamsson
Foto: Fanny Nilsson
Press bild Michael Abrahamsson
Foto: Martin Hansen
Press bild Michael Abrahamsson
Foto: Martin Hansen
Press bild Michael Abrahamsson
Foto: Petra björstad
Press bild Michael Abrahamsson
Foto: Petra Björstad
Press bild Michael Abrahamsson
Foto: Fanny Nilsson

Citat

"Konferensunderhållning i världsklass"

"sveriges helt klart bästa trubadur"

"Världens bästa Bröllops-DJ"

"magisk sång i kyrkan"

"Fullblodsproffs"

"bröllopskungen"

"theoneandonly" 

 

Michael, det krävs att återupprepas!
Fantastik var du och du är en!
Du gjorde låten efter mitt tal så fruktansvärt bra och det har många många andra sagt!
Tusen tusen tack för att ställde upp på detta
Låtarna i kyrkan, minglet, kvällen, ja allt. En dag att minnas och bevara i minnesbanken! 
Du är så bra på det du gör!
Tack igen i från djupet av mitt hjärta
Jessica


Tack för att DU vad där och bidrog till att det blev min och Mattias bästa dag i livet. Du ramade in vårt bröllop på ett helt fantastiskt sätt med din musik och härliga personlighet. Vi och alla våra gäster tycker du är/var helt magisk.
Tusen tack


Michael du är en magiker, jag har aldrig stött på någon med sådan känsla för känna in såväl musiken under de mest känslosamma stunderna i kyrkan till klimax när alla våra gäster dansade på borden sent in på småtimmarna eller ditt sätt att vara från vårt första möte till sista kramen vid vår brunch dagen efter. Michael du är bäst!


Hej Michael, Hoppas allting är bra med dig. Sitter och tittar på foto från vår bröllopsdag och påminns om hur du med känsla och inlevelse framförde musik på våran dag. Tlllsammans med gästerna pratar vi ofta om vilket ös det var samtidigt som du lyckades fånga känslan i kyrkan och på minglet. Vi träffade dig senast på vår bröllopsdag den 29 April där du överträffade och toppade alla förväntningar man kan ha på en spelning som ska göras på ett bröllop, helt fantastiskt. Det var en fröjd att få möta dig och planera vår dag, man kände direkt att du var ett proffs med din smarta helhetslösning. Det var oerhört bekvämt att få ordnat fotograf,underbar sång i kyrkan med en inlevelse och känsla vi aldrig upplevt, för att sedan få livespelning under fördrinken och sist men inte minst känslan för efterfesten. I slutet av vår kväll stod vi med våra nära och kära och gungade till din fantastiska röst, detta kommer vi prata om livet ut, det kändes som en privat konsert- MAGISKT!!! Du bygger verkligen upp dagen med känsla och perfektion och bidrar med att kvällen blir oförglömlig. Du har kommit att betyda mycket för oss och vi lyssnar ofta på din musik på spotify. Vill även berätta att du imponerade på oss allihop som var där och vi hoppas verkligen att vi får anledning att våra vägar ska korsas igen. Hjärtliga hälsningar Thomas och Jenny


Stort tack Michael!!
Du gjorde verkligen så att vår bröllopsdag blev komplett.
Dina sånger i kyrkan gjorde oss och våra gäster berörda.
Minglet blev grymt - och skönt att vi fick lite sol!
Sen fick du igång ett jävla dansgolv - precis så som vi ville ha det!
Stort tack även för vinet! Ska bli spännande att smaka!
Vi önskar dig en fortsatt fin sommar och så hoppas vi att våra vägar korsas framöver igen!
Kram Fredrik & Marie

 

Från botten av våra hjärtan Michael. Stort tack!
Vi är så tacksamma för hur du startat våran dröm helg på fredagen. Det betyder verkligen så mycket! 
Hoppas du hade lika roligt som oss! 
Kärlek Oscar & Elin Hiljemark

 

Michael, Jag saknar ord för att rättvist beskriva känslan och minnena från vårt bröllop igår, det närmsta skulle nog vara magi. Vi är så otroligt tacksamma för hur du förgyllde vårt livs största dag musikaliskt. Du har en fantastisk röst, känsla och levererar allt du gör på ett otroligt professionellt sätt.

 

Att du dessutom hörsammar en flock förfriskade men supertaggade människors önskan om att avsluta kvällen akustiskt på ett helt underbart sätt trots att klockan var långt förbi avslut och jag vet du skulle upp tidigt är inget annat än outstanding - hatten av för ett stort hjärta! Jag kan tänka mig din morgon var tung men jag vill då du ska veta att den episoden med enorm tacksamhet kommer leva för evigt i våra minnen.

 

Ikväll lägger vi oss med världens största leende på läpparna efter en helg som nästan känns som en sagodröm. Snälla fortsätt göra det du gör så hoppas jag att våra vägar möts i framtiden igen!
Med tacksamma hälsningar, Nils-Johan & Louise

 

Michael! Tack snälla för idag! Du är verkligen en så genuin och unik person. Så glad att vi lärt känna dig! Hoppas vi ses snart igen. Ska prata med jobbet på måndag om dig med

 

Hej Michael. Tack för ett superjobb i lördags, du är stört bra. Alla gäster var sjukt imponerade och frågade vem killen med gitarren var.
Lovisa & Martin 

 

Tack för ett magiskt bröllop, Micke, du överträffade mer än alla våra förväntningar

 

Michael, tusen tack för din insats under hela vår bröllopsdag, du överträffade alla våra förväntningar. Daniel & Anna-Karin