Logo
Play

ARTISTFÖRMEDLING & NÖJESPRODUKTION

När förfrågningarna började bli många växte behovet att starta en artistförmedling för att kunna ta oss an alla förfrågningar. Idag består MAME av ett tjugotaltal artister i Sverige där vi erbjuder sveriges bästa trubadurer, duos, pianobarsartister, band, DJs, konferencier & föreläsare. Inget evenemang är för stort eller för litet för MAME. Kundens behov och önskemål är vårt viktigaste fokus.

BRÖLLOP - HELDAGSKONCEPTET

Se till att livets mest minnesvärda dag blir lyckad! Efter många år i branschen vet vi på MAME att underhållningen är en väsentlig pusselbit i planeringen, något som många kanske glömmer bort eller inte lägger så stor vikt vid. Se till att bröllopsunderhållningen sätter guldkant på hela dagen. Vi vill gärna hjälpa er med detta. Vi på MAME kan stoltsera med många års erfarenhet av bröllop och med många fina recensioner.

Helkvällspkaketet

MAME Helkvällspkaketet är framtaget och skapat av Michael Abrahamson efter 15 års erfarenhet av företagsevenemang och fester. 9 av 10 företag väljer just detta paketet. 

Michael Abrahamsson Band

Sjunger Kent & U2

Showens idé har vuxit fram under lång tid, den har en fin historia och har en inriktning mot psykisk ohälsa, mobbning och utanförskap men i synnerhet att beröra barn, ungdomar och vuxna med bra texter & musik. Musiken hämtas ifrån ett av Sveriges och Världens största band, Kent & U2.

SAMARBETSPARTNERS


Kunder


MAME
All rights reserved & copy: MAME AB

KONTAKT
info@mame.nu
+46(0)70 - 30 11 117

INTEGRITETSPOLICY
LÄS MER