Resensioner

Vi är stolta över att kunna ge er en fantastisk upplevelse.

Jacy’z Hotel & Resort
Alexandra Peraki

Michael är en otroligt härlig person! Han är pålitlig, väldigt noggrann och smidig att sammarbeta tillsammans med. Jag kan varmt rekommendera er att hyra in MAME för alla typer av underhållning som ni önskar till erat event.

Joyweek
Maria Lodin

Vi hade äran att få ha Michael och MAME som förgyllde Joyweeks Kickoff. De spelade, i olika uppsättningar från morgon till sent in på natten. Med inledande saxofonist för att välkomna alla på tågstationen och därefter med DJ på Jacy’z hotell kändes det som att Kick offen inte kunnat börja bättre.

Michael spelade sedan på förminglet till middagen och därefter följde liveband och DJ med saxofonist.

Vi är supernöjda med samarbetet med MAME. Michael har varit superproffsig, i allt från introduktionsmöte, lyssna in vilka önskemål och behov vi har till att fullfölja detta dagen lång. De förhöjde verkligen stämningen på plats! Stort tack för en grym dag!

Bröllop Hotel Skansen Båstad
Johan & Thyra

Hej Michael,
Era framträdande var helt fantastiska. Jag kommer definitivt köra med er i framtiden och har massor av kompisar som frågat om er. 

Ballingslöv
Martin Lundell

Hej Michael!
Vill tacka dig och dina två grymma kollegor för ert engagemang under vår kick-off.
Proffsigt och med hjärta gjorde ni dagarna riktigt trevliga!
Tack!

 

Bravida
Hanan Rosén

Vi på Bravida kan starkt rekommendera MAME! Vi har vid flertalet tillfällen/år anlitat MAME och har bara bra saker att säga om dem, alltifrån livemusik, musikquiz och DJ spelningar. Mycket kunniga och proffsiga. Aldrig något krångel utan rent nöje att arbeta med MAME.  

ESS Group
Anders Nilsson, Head of Operations

Michael är en duktig entreprenör som lyssnar lite extra på kunden. Därför blir det oxå väldigt fin leverans. Han är pålitlig, snabb och kommer ofta med än bättre lösningar än vad man själv hade. Heja Michael.

Clarion Hotel Sea U
Elin Andréasson, Director of Inhouse Sales

Michael har den fantastiska förmågan att på ett naturligt, ödmjukt och avslappnat sätt leverera sina framträdanden i världsklass. 
Wow, vilket lyft det har blivit på våra events när Michael levererar på scen. 
Alltid enkel och smidig att samarbeta med.

Entrepreneur of the year in Malmö
Mathias Thulin

Michael är en fantastisk person som inte lämnar något åt slumpen och alltid levererar. Detta har gjort att vi nyttjat honom vid flertalet gånger både i företagssammanhang och på vårt bröllop. Att han sedan också kan vara flexibel och dyka upp med en dags varsel för att överraska min fru med en spelning på vår bröllopsdag säger allt! Keep up the good work!

Clarion Hotel Sea U
Max Östberg, Senior Sales Manager

Michael är en lösningsorienterad entreprenör med proffsig och samtidigt ödmjuk approach. Han levererar alltid över förväntan och är det någon jag mer än gärna rekommenderar personligen så är det Michael?? en sann vinnare och relationsbyggare som jag är väldigt glad att fått äran att lära känna och samarbeta med!

Varbergs Kusthotell
Elin Molvig, Key Account Manager

Jag har glädjen att få ha samarbetat med Michael i många år. Michael leverar alltid 100%. Engagerad, lätt att få tag på, flexibel, trovärdig och lämnar alltid kunden nöjd!

ESS Group
Magnus Tummalid, Head of sales

När det gäller musikunderhållning eller DJupprdrag till företagsfesten eller om vi får äran att rekommenderar musik till ett bröllop - då är det MAME som gäller.
Ett brett artistutbud och 100% kvalitet och service.


Vår erfarenhet inom ESS har tidigare varit att hitta en helhetslösning där vi kan lita på att leveransen överträffar förväntningar - inom musikbranschen har det varit svårt att hitta rätt. Men sen vi började samarbeta med MAME har vi varit nöjda kunder i flera år och ser Michael och hans gäng som hovleverantörer av högkvalitativ musikunderhållning. Jag kan stolt rekommendera MAME till alla typer av uppdrag inom musikunderhållning.

-
Magnus Helgesson

Michael är fantastisk och du kan alltid förvänta dig en leverans i världsklass när du anlitar honom för uppdrag. Jag har själv fått förmånen att njuta av hans leverans tillfällen vid ett flertal gånger och alltid prickar han rätt. Mina högsta rekommendationer om du vill säkra din stora dag eller fest i Världsklass.

Varbergs Kusthotell
Susanna Gillerborn, Säljare

Michael Abrahamsson, dig har jag haft nära samarbete med de 10 år som jag arbetat som säljare och meeting designer på Varbergs Kusthotell. Det har varit en glädje att ha dig som samarbetspartner till alla de event vi haft tillsammans.
Jag har bara fått positiva lovord om dig från de olika grupper du tagit hand om.
Du är ett proffs som har en unik känsla att känna in varje enskild grupp och leverera på toppnivå.
Jag förknippar dig mest som musiker till stunder av glädje men jag glömmer aldrig den fina stund du bjöd oss alla i kyrkan då vår gemensamme vän begravdes. Det var magiskt!
Jag ger dig mina varmaste rekommendationer till alla typer av stunder , till er firmafest, kickoff, bröllop och begravning.
Du bemästrar allt med bravur!

Falkenbergs Strandbad
Jennifer Friman, VD

Michael har en imponerande förmåga att anpassa underhållningen efter varje given publik, med rätt låtval, rätt ljudnivå utifrån önskemålet om att trycka upp stämningen eller ha dämpad musik i bakgrunden. Han är en otroligt duktig musiker som skapar god stämning - men också, och nästan lika viktigt - trevlig, pålitligt och allmänt proffsig i sitt kund- och gästbemötande!

Falkenberg strandbad
Klara Genell, Avensia

MAME spenderade en hel helg med oss på Avensia på Falkenberg strandbad och vi är oerhört nöjda!
Michael och jag (office manager) hade kontakt under 8 månaders tid för att få ihop det bästa konceptet för vår kick off! Vi fick olika upplevelser varje dag, allt från livemusik, saxofon till härliga DJ spelningar på kvällarna. Det är svårt att göra 250 personer nöjda eftersom alla lyssnar på olika sorters musik men med Michaels hjälp så lyckades vi få ihop en mix som passade alla! En av våra anställda skrev: Vilket härligt flow av olika spelningar vi fick vara med om under helgen. Det var underhållning nästan 24/7, supercoolt!! Jag kan starkt rekommendera MAME till företagsevent och jag kan lova er att Michael sätter ihop koncept som kan matcha allt!
PS: lägg alltid till lite saxofon, jag kan lova er att ni inte blir besvikna
// Klara Genell, Avensia

Stenungsund
-

Hej, Jag skulle vilja översända ett stort tack till er!!!
Eric var så fantastiskt bra & uppskattad på vårat bröllop, det blev så mkt bättre än vad vi hade förväntat oss. Det är flera av våra bekanta som fråga om Eric och hur vi fått tag på honom. Även dem som korrdinerade vårat bröllop var helt lyriska över hans proffsighet, dem vill hyra in honom till fler bröllop.
Verkligen bästa betyg på allt som ni levererade, stort tack för ett mkt bra jobb och ett proffsigt genomförande hela vägen Michael.
Vi har rekommenderat MAME till flera av våra vänner så jag hoppas & tror ni kommer få flera bokningar pga vårat bröllop.
Önskar dig fortsatt lycka till med företagandet, det ni/du gör är riktigt bra.
Önskar ni några referenser på Eric alt erat företag så lämnar jag gärna ut det.
Må gott!

Skanör
Thomas & Jenny

Hej, Hoppas allting är bra med dig. Sitter och tittar på foto från vår bröllopsdag och påminns om hur du med känsla och inlevelse framförde musik på våran dag.
Tlllsammans med gästerna pratar vi ofta om vilket ös det var samtidigt som du lyckades fånga
känslan i kyrkan och på minglet.
Vi träffade dig senast på vår bröllopsdag den 29 April där du överträffade och toppade alla
förväntningar man kan ha på en spelning som ska göras på ett bröllop, helt fantastiskt.
Det var en fröjd att få möta dig och planera vår dag, man kände direkt att du var ett proffs med din smarta helhetslösning.
Det var oerhört bekvämt att få ordnat fotograf,underbar sång i kyrkan med en inlevelse och känsla vi aldrig upplevt, för att sedan få livespelning under fördrinken och sist men inte minst känslan för efterfesten. I slutet av vår kväll stod vi med våra nära och kära och gungade till din fantastiska röst, detta kommer vi prata om livet ut, det kändes som en privat konsert- MAGISKT!!!
Du bygger verkligen upp dagen med känsla och perfektion och bidrar med att kvällen blir
oförglömlig. Du har kommit att betyda mycket för oss och vi lyssnar ofta på din musik på spotify.
Vill även berätta att du imponerade på oss allihop som var där och vi hoppas verkligen att vi får anledning att våra vägar ska korsas igen.
Hjärtliga hälsningar Thomas och Jenny

Göteborg
Marcus & Teresia

Hej.
Vill bara skicka ett jättestort tack till dig och Andreas för en fantastisk dag och
kväll igår. Du är ett fullblodsproffs och vi är supernöjda.
Stort tack och hoppas vi får anledning att anlita dig igen.
Kramar Marcus & Teresia

Karlstad (Dömle)
-

Nu är vi tillbaka i Sverige igen efter bröllopsresa.
Vi vill bara än en gång säga tack för att du var med och gjorde vår dag oförglömlig.
Vi har fått många fina kommentarer om hur duktig du var på att sjunga, både under vigseln
och sedan under minglet.
Vi är supernöjda!
Så tack igen och hoppas att du får en fin sommar!

Västerås
Stina

Eric var fantastiskt, så vi är jättenöjda.
// Stina

Varberg
Adreas & Erica

Vi är supernöjda med musikerna som kom, blev en bra fest.
//Adreas & Erica

Göteborg
Marcus & Teresia

Hej.
Vill bara skicka ett jättestort tack till dig och Andreas för en fantastisk dag och
kväll igår. Du är ett fullblodsproffs och vi är supernöjda.
Stort tack och hoppas vi får anledning att anlita dig igen.
Kramar Marcus & Teresia

Falkenberg
Falkenbergs Strandbad

Tack!! Om ni visste vad gästerna var imponerad av er :)
//Emelie & Magnus

Falkenberg
Falkenberg Strandbad

Jag saknar ord för att rättvist beskriva känslan och minnena från vårt bröllop igår, det närmsta
skulle nog vara magi. Vi är så otroligt tacksamma för hur du förgyllde vårt livs största dag musikaliskt. Du har en fantastisk röst, känsla och levererar allt du gör på ett otroligt professionellt sätt.
Att du dessutom hörsammar en flock förfriskade men supertaggade människors önskan om att
avsluta kvällen akustiskt på ett helt underbart sätt trots att klockan var långt förbi avslut och jag vet du skulle upp tidigt är inget annat än outstanding - hatten av för ett stort hjärta! Jag kan tänka mig din morgon var tung men jag vill då du ska veta att den episoden med enorm tacksamhet kommer leva för evigt i våra minnen.
Ikväll lägger vi oss med världens största leende på läpparna efter en helg som nästan känns
som en sagodröm.
Snälla fortsätt göra det du gör så hoppas jag att våra vägar möts i framtiden igen!
Med tacksamma hälsningar,
Nils-Johan & Louise

Borås
Patrik & Anna-Mia

Hej, ett stort tack för din insats i lördags. Vi kunde inte vara mer nöjda. Du är grym.
Efter vigseln pratade alla om hur bra du sjöng, vi var alla blown away.
Minglet skötte du fantastiskt bra, verkligen pricken över i. Det var kallt men din sång värmde oss alla.
Mycket på grund av alla tal etc. drog middagen ut på tiden. Men du gjorde en perfekt bedömning att vi borde köra på med lite disco direkt. Det var verkligen rätt beslut. Det var bra drag på dansgolvet vilket var väldigt roligt att se. Du har absolut känslan för vad publiken vill ha.
Tack för att du lät det hela dra ut på tiden. Ditt akustiska avslut var fantastiskt.
Hoppas du hade en trevlig kväll. Vår var fantastisk. Tack så hemskt mycket.
mvh Patrik och Anna-Mia

Varberg
Varbergs Stadshotell

Michael Abrahamsson, Mame, suggested Eric Svensson for the music entertainment for the party.
Michael assisted quickly with questions and solutions and also provided with beautiful/effectful lights.
Eric Svensson was excellent for the entertainment. Nice music during the mingle and perfect timing with the agreed music on our entrance right after the guests had seen the wedding film.
He also had a tight corporation with the Toast Madam and Toast Master with lots of surprises for the two of us. Excellent and relaxing live music during the dinner and perfect dance music later on that filled the dance floor and gave the guests and us a lot of fun until late night.
Love Mona and Magnus

Oslo
Camilla & Marius

Super Michael & Andreas i kirken
// Camilla & Marius

Falkenberg
Falkenbergs Strandbad

Michael Abrahamsson och Oliver Östbäck Finns inga ord för er proffessionalitet och er gedigna värme som vi alla kände. Alla.
I tre dagar fanns ni med oss. Följde våra rörelser och stämde av energier.
Vilken följsamhet!
Vilken välvillighet.
Vilken genuin glädje.
Ni är ett varmt bevarat möte för livet.
Vi kommer definitivt att ses igen. Tills dess kommer vi rekommendera er för alla och allt!
Tack från det innersta av mitt serbiska hjärta. <3
// Biljana & Bertil

Stockholm
Ersta Terrass

Hoppas att allt är bra med dig och Andreas. Nu har jag och Daniel kommit hem från vår bröllopsresa och vi vill bara återigen tacka er för den fantastiska musiken på vårt bröllop. Det var helt perfekt hela dagen, kvällen och natten och allt ni gjorde kändes så tryggt rakt genom. Det var precis som att ni visste vad som skulle bli bra, innan vi visste det själva, och vi är så nöjda och glada att vi fick förmånen att ha just er på vårt bröllop.
Hoppas att ni också hade det bra och att det gick bra på hotellet?
Som jag nämnde tidigare så rekommenderar vi er gärna vidare och det är bara att höra av dig om du skulle vilja ha referenser i framtiden.
Ha en härlig sommar!!
Mvh Jessica och Daniel Eriksson

Holmen Paper
André Skagervik, Director Marketing and Communications

Som en del av temat för vår årliga ledarskapskonferens inom företaget ville vi fokusera på hållbart ledarskap som en del av vår affärsstrategi. Henrik höll en väldigt uppskattad session utifrån vikten av engagemang, dialog och välmående hos både ledare och medarbetare . Han förmedlade nyttiga insikter och skapade en hög delaktighet (bl.a. genom kommunikativa spelkort) som förstärkte vårt budskap på ett utmärkt vis.

Kavat Vård
Elisabet Keussen, VD

Henrik är en härlig person, lätt att ta till sig. Han har ett avväpnande sätt, men ett mycket seriöst budskap.
Utan pekpinnar får han oss alla att tänka till om hur vi själva lever våra liv, men också hur vi som ledare påverkar andras. Nya tankar föds och samtalet fortsätter i nya grupperingar. Jag kan varmt rekommendera Henrik.

Volvo CE
Tommy Bengtsson, Head of Hallsberg Operations

Henrik är på riktigt!! Han har gjort hela resan han förmedlar själv. Trovärdighet 100%. Jag gillar skarpt de fina verktyg han har i sin verktygslåda för att jobba med välmående 24 / 7. Henrik är en utmärkt pedagog som utmanar på ett bra sätt. Jag har anlitat Henrik för att stärka ledarna på Volvo CE i Hallsberg i arbetet med att involvera alla i att vara aktiva. Med aktiva menar jag; att utföra sitt jobb, att förbättra hur hur jobbet utförs, att utveckla sig själv samt utveckla lager du jobbar i. Kopplingen mellan välmående 24 / 7 och att vara aktiv enligt nyss nämnd beskrivning är uppenbar men behöver jobbas mer med. Här gjorde Henrik stor skillnad för oss.

Setra Kastet
Jonas Jadling, Platschef

Det var med spänning vi såg fram emot vår dag med Henrik. Med hjälp av Henriks engagemang och jordnära sätt så fick han oss alla att tala. I vår verksamhets vardag tar vi med och använder Henriks verktyg för att lyfta oss till nya nivåer på ett enkelt och gripbart sätt

Kreera web&design Logo