Start / Artister / Mike Eriksson "Yellowmike"
Mike Eriksson "Yellowmike"

Det är många som kan sitta med en gitarr och sjunga låtar, men det är få som kan få ett rum att gunga i samhörighet och glädje.

 
Trubadur? Spelman? Musiker? Underhållare? Artist? Standup?

Man kan benämna Mike Eriksson (Yellowmike) med många saker. Sanningen är nog att det är allt som står ovan i en sannolik blandning.


Sedan hans karriär startade i början av 90-talet har han förfinat vad vi i folkmun skulle kalla trubadurunderhållning till något som är bortom just det begreppet. Det är många som kan sitta med en gitarr och sjunga låtar, men det är få som kan få ett rum att gunga i samhörighet och glädje.


Med lyhördhet, humor och total fokus gentemot sin publik har Yellowmike en förmåga att göra varje spelning till någonting speciellt. Spelar ingen roll om folk vill sitta ner och enbart lyssna, eller om det blir danstävling till Dirty Dancing. Yellowmike har flexibiliteten att alltid låta rummet bestämma vad som är bäst för kvällen. Självklart krävs det ibland en liten knuff i rätt riktning, men aldrig genom tjat eller gnat.


Yellowmike har sedan starten gjort över 5000 spelningar i nästan hela Sverige samt Europa & världen. Bl.a. genom återkommande spelningar i Schweiz, Cypern, Thailand, Spanien, Sälen, Åre, Öland, Gotland och självklart i hans hemstad Stockholm.


Yellowmike är även leadsångare i det etablerade coverbandet Gul Front.


Mike jobbar & anlitas som/för:

Livemusiker
Livequizunderhållare
Bröllop
Företagsevent
Gul Front (4 pers.)

Pressbilder

Om fotograf är angiven, angiv fotograf vid användning

Mike_1_pressbild
Mike_2_pressbild
Gul-Front_3_pressbild
Gul-Front_4_pressbild

Hittat artisten du söker?